Брюки, легінси2

Вся колекція

Розміри

Колір

Якщо придивитися, які брюки жіночі зараз носять на вулицях міста, можна помітити дуже стійкі фасони, що не втрачають актуальність понад декілька сезонів (брюки скіні, наприклад). Є й нещодавні фаворити – штани з лампасами, банани. Окрім того є фасони, що їх не зустрічалися раніше, як то кюлоти.

Кожен з цих актуальних фасонів має свої переваги для певного типу фігури, є доречним в конкретній ситуації і звичайно ж, не варто обмежувати гардероб лише єдиним фасоном брюк за існуючої різноманітності моди. У кожному з них криються переваги, що створюватимуть не схожі один до одного стильні образи. Які можна купити брюки жіночі на сайті інтернет магазину:

  • банани;
  • колоти;
  • брюки з лампасами;
  • скіні;
  • легінси.

Жіночі брюки банани – через 20 років повертаються

Є стереотип, що ці брюки родом з 90-х личать тільки високим і дуже худим фігурам. Це дуже відносно. А за походженням ці брюки насправді не зовсім з 90-х. З’явилися вони ще в 20-ті роки минулого століття в гардеробі джазменів, що привносили новаторство в маси не лише в світі музики, а й в стилі одягу.

Років 20 тому цей фасон брюк був дуже поширений, пізніше вийшов з ужитку, а тепер знову повернувся в різних варіаціях. Ще минулого року спостерігалася більш класична довжина брюк. Зараз, коли панує тенденція до всього укороченого, моделі зазвичай до середини щиколотки. Талія висока або завищена. За шириною брюки більш-менш просторі і звужені до низу, але концепція фасону зберігається. Як правило, чим щільніше та грубіше тканина, тим компактніше брюки. Та навпаки, чим тонше тканина, тим вільніше крій. Фасон банани додасть об’єму, що його бракує надмірно тендітній фігурі й допоможе відвернути увагу від неідеальної форми ніг. Такі хитрощі, як високий каблук, завищена талія й укорочений жакет урівноважать пропорції, якщо брюки банани вдягне жінка невеличкого зросту.

Тренд сезону – жіночі брюки кюлоти

Широкі укорочені жіночі брюки з високою талією набули надзвичайної популярності серед модниць. Кюлоти зручно носити й легко поєднувати з верхом. Завдяки вільному крою будь-яка блуза, футболка й сорочка зручно заправляється у брюки, не виповзає і не утворює складок. Кроптопи, по фігурі і оверсайз, також прекрасно поєднуються з кюлотами. Влітку в таких брюках не жарко, зберігається зручність і свобода рухів.

Якщо згадати модні тенденції минулого, щось подібне вже носили раніше, тільки називалось це юбка-брюки.

Жіночі брюки з лампасами: моветон навпаки

Лампаси на брюках – атрибут військового та спортивного одягу. Нині ці брюки та штани часто зустрічаються у повсякденному одязі, що відноситься й до спортивного, ділового і навіть парадно-вихідного стилю. Комбінування брюк з лампасами з іншими деталями гардеробу – завдання не з легких для прибічників чітких канонів стилю. Тут приховано модний парадокс, своєрідний моветон навпаки.

За логікою, штани з лампасами треба максимально наблизити до спортивного образу із властивими йому атрибутами: кросівками, спортивною кофтою, футболкою, сумкою. А поєднання відверто спортивних штанів з туфлями на шпильках – це щось неприпустиме. Виявляється, навпаки. У світі високої моди саме абсолютно спортивний образ вважається за моветон, а модний тренд з лампасами вимагається розбавити предметами іншого стилю, серед яких є й туфлі на підборах.

Скіні й легінси – базовий фасон поза модою

Як і раніше, залишаються актуальними облягаючи фасони брюк і легінси. Такий варіант вважається базовим при створенні образу для будь-якої пори року. Якщо раніше часто зустрічалися вузькі брюки з низькою посадкою, зараз в тренді висока й завищена талія. Також діє загальне правило: вузькі брюки передбачають широкий просторий верх, дуже доцільно буде оверсайз. Легінси відрізняються від брюк цілісним кроєм та відсутністю застібки, але візуально можуть бути цілком ідентичні до брюк. Такий ефект досягається завдяки використанню стрейчевої тканини, на вигляд схожої на звичайну костюмну.

Product successfully added to the product comparison!