В'язаний одяг196

Вся колекція

Розміри

Колір

У холодну пору року приходить теплий та комфортний в’язаний одяг жіночий. Цікавий за своїм задумом дизайн робить цей одяг не лише утилітарним, практичним і зігріваючим у холоди. Популярні в нинішньому сезоні фасони оверсайз, крупна в’язка, усе довге, величезне і об’ємне. В той же час компактні облягаючи фасони теж актуальні, тому є безліч варіантів для створення комбінацій верхньої і нижньої частини образу, а також багатошарові комплекти в’язаного одягу.

Який в інтернет магазині можна купити в’язаний одяг жіночий:

  • кардігани;
  • светри;
  • в’язані костюми;
  • в’язані комбінезони;
  • сукні;
  • штани.

Тенденції у в’язаному одязі для жінок

З подіумів приходять іноді фантастичні ідеї самих в’язаних речей і їх комбінацій одне з одним. Наприклад, надмірно довгі рукава у светрах, що нагадують костюм П’єро. Щоб була можливість носити такий светр як повсякденний одяг і навіть виконувати будь-які побутові дії, в деяких моделях передбачливо зроблені розрізи для рук. При цьому за довжиною светр може бути і дуже коротким – така своєрідна гра контрастів.

Взагалі фасони в’язаних суконь і светрів з подіуму просто величезні і неосяжні, що передбачає в комплекті з ними такі ж неосяжні пальта та інший верхній одяг. Залишилося, правда, місце і для цілком традиційних фасонів в’язаного жіночого одягу, звичних у повсякденні. У каталозі є такі светри, які поєднуються з джинсами і спідницями і досить компактні, щоб поміститися під пальто та інший верхній одяг навіть свого розміру, а не завеликий.

Якщо дотримуватись законів моди, можна зіграти на парадоксальних поєднаннях. Наприклад, компактний светр з ангори заправляється в спідницю з шовку з квітковим візерунком. Або верх і низ взагалі різного малюнку і кольору. Наскільки доречно це на кожен день, залежить від схильності до епатажу у конкретної модниці.

Довгі кардігани крупної в’язки

Безперечним трендом серед жіночого в’язаного одягу є кардігани, особливо дуже довгі. Вони, як правило, однотонні з крупною в’язкою. Є варіанти з капюшоном без ґудзиків. Є моделі з застібками, деякі з них по суті – це в’язані пальто-кардігани. Є моделі до колін і трохи вище за коліна. Кардігани різноманітні за кольорами, тобто є з чого вибрати. окрім базових білого і чорного, є практичні відтінки, які легко поєднуються з іншим одягом. Вони наче дещо запилені й затемнені: темно-сірий, темно-синій, зелений, бордовий. Є цікавий затемнений колір пудри, який наближається до сірого, але у ньому явно проглядає саме пудра. На відміну від світлого варіанту, він немаркий і підходить для негоди.

На особливу увагу заслуговують кислотні відтінки: зелений, жовтий, синій електрик. Такий кардіган – яскравий акцент всього образу.

В’язані костюми для прогулянок і сімейного відпочинку

В’язані костюми відрізняються від костюмів спортивних, навіть найтепліших. Вони займають деяку проміжну ланку, коли недоречний як спортивний стиль, так і занадто солідний . До того ж це є готовий комплект одягу, що спрощує вибір усіх інших деталей. Светр від костюму можна використовувати як самостійний предмет одягу й компонувати його, наприклад, з джинсами. Гама кольорів тут теж дуже велика. Фасони відрізняються за формою вирізу та об’ємом: круглий, V-образний виріз, моделі оверсайз. Цікаво, що в деякі моделі светрів передбачають можливість надівати задом наперед, щоб зробити відкритішою спину.

Product successfully added to the product comparison!