Сукні83

Вся колекція

Розміри

Колір

У цій категорії представлено сукні, серед яких неодмінно знайдуть свої улюблені моделі прихильниці навіть вкрай протилежних фасонів і стилів. В асортименті є як дуже короткі і облягаючі сукні, так і максі довжини, просторого крою; без рукавів, з відкритими плечима, та навпаки – з довгими рукавами й закритою горловиною. Є моделі з «вибагливих» тканин, а є такі, що практично не мнуться й підходять навіть для активного відпочинку на природі.

Асортимент суконь за різновидами

Асортимент суконь інтернет магазину умовно підрозділяється за стилістикою та призначенням:

  • вечірні;
  • літні;
  • повсякденні;
  • офісні;
  • коктейльні;
  • сукні з принтом.

Слід звернути увагу, що ці категорії в окремих випадках співпадають. Одна й та ж сукня може виявитися одночасно і літньою, і коктейльною чи офісною. Або повсякденною, літньою й з принтом.

Такий розподіл – своєрідна «шпаргалка» для тих, хто не звик носити сукні і шукає що-небудь доречне до конкретного заходу. Разом з тим легко розвіяти стереотипи про те, як повинна виглядати коктейльна сукня, і що офісний дрес-код не такий вже нудний.

Спосіб життя і вибір сукні на кожен день

Яку саме купити сукню для урочистого заходу або на кожен день, залежить від особливостей власного стилю життя й негласних правил, що прийняті у певному суспільстві. Наприклад, щоб зрозуміти, якій одяг доречний в даному офісі, достатньо переступити його поріг.

Що носити на кожен день, залежить від досить суб’єктивних причин, наприклад:

  • наявність особистого авто;
  • необхідність користування громадським транспортом;
  • чи є маленькі діти (одяг більше мнеться, брудниться підчас походів по дитячих майданчиках);
  • стиль життя й характер дозвілля («цивілізований» відпочинок або на «дикій природі»);
  • соціальна активність та «світське життя» (виставки, театри, концерти як складова повсякденності, а не інколи).

Якщо зважити усі ці аргументи, є вірогідність придбати таку сукню, що буде в пригоді, а не оселиться в шафі чекати свого часу.

Як правильно вибрати сукню для урочистостої події

Краща доля святкової сукні – стати повсякденною. Якщо не брати до уваги особливо пишні урочистості, що бувають в житті тільки раз (весілля, випускний), де вбрання іноді беруть напрокат, парадно-вихідна сукня зовсім не повинна значно відрізнятися від повсякденної.

Наприклад, треба йти на весілля, день народження або вечірку. Можна вибрати сукню відповідно до заходу, але все ж занадто розкішку і нарядну, та із здивуванням помітити, що більшість гостей одягнені цілком повсякденно. Якщо подібні заходи відбуваються не часто, прекрасна сукня так і залишиться після одного виходу «в люди» чекати свого часу, а потім і зовсім вийде з моди.

У такому разі доцільно буде підібрати вечірню сукню з відповідної категорії інтернет магазину, але в перспективі – на кожен день, на роботу, на прогулянки і т. д. Тим більше, що casual стиль в моді припускає поєднання непоєднуваного. Така універсальна сукня вдало поєднується із взуттям на високих підборах, шпильці, платформі, танкетці, зовсім без каблука, аж до кросівок і кед. Якщо стиль життя, навпаки, припускає часті фуршети, корпоративи; друзів і родичів багато і вони люблять влаштовувати шумні ювілеї та вечірки, парадні сукні просто зобов’язані бути в гардеробі, причому не в одному екземплярі.

З якої тканини вибрати сукню?

Підчас вибору сукні на кожен день важливо, з якого матеріалу її зроблено. На сайті є зручна опція – фільтр за матеріалами. Тут можна виділити з усього асортименту сукні виключно льняні, бавовняні. Або навпаки, знаючи про складності у догляді за натуральними тканинами, підібрати змішані з синтетикою варіанти. Цікаво, що тканини, зовсім різні на вигляд, за хімічним складом бувають ідентичні (екозамша й екошкіра). Трикотаж не завжди складається з бавовни. Наприклад, трикотаж Марія зроблено з поліестеру. На вигляд він нагадує дайвінг і французький трикотаж. Відрізняється тим, що не пілінгується, тобто сукня з цієї тканини надовго зберігатиме товарний вигляд.

Product successfully added to the product comparison!