Повсякденні5

Вся колекція

Розміри

Колір

Дуже широкий формат одягу – повсякденні сорочки. Їх моделі відрізняються за функціональністю, бо знадобитися можуть у досить різноманітних сферах повсякдення:

  • сад-город;
  • походи і туризм;
  • прогулянки з дітьми і друзями;
  • вечірки і культурно-масові заходи (як частина повсякденності);
  • будні в офісі.

Як вибрати повсякденну сорочку

Як вибрати сорочку або блузу на кожен день, щоб вона була зручною, виражала індивідуальність і підкреслювала найкраще в зовнішності і фігурі? Здається, це легко, коли свободу самовираження не обмежено дрес-кодом. Але слід звертати увагу на загальні принципи співвідношення одягу і власних параметрів, серед яких:

  • переважна гама кольорів у зовнішності (колір волосся, очей, шкіри);
  • зріст;
  • пропорції тіла;
  • тип фігури (груша, яблуко, прямокутник, пісочний годинник).

Вважається, що для фігури «пісочний годинник» найлегше підібрати сорочку і блузу. Тут головне - підкреслити талію. У фігурі «груша» пишні рукави та підплічники блузи візуально збільшать тендітну верхню частину, якщо стегна об’ємні. Зайва повнота в області талії (тип «яблуко») сховається фасоном блузи трапеція або завищеною талією. Якщо у фігурі одночасно вузькі стегна та плечі, треба візуально укрупнювати і верх і низ, не слід акцентувати увагу на талії. У такому разі підійдуть широкі брюки та сорочка з підплічниками об’ємного крою.

Повсякденність у кожного своя

Люди відрізняються один від одного способом проведення дозвілля і характером трудової діяльності. Звідси і різноманітність асортименту повсякденних сорочок і блуз. Він включає досить багато офісних моделей демократичного типу. Більш строгі та класичні фасони є в іншій категорії. Адже саме на роботі в середньому проводиться більшість часу. Стиль дозвілля поза роботою має багато варіантів. Наприклад, кожного вечора та на вихідних можна відвідувати всілякі культурно-масові заходи, спонтанні вечірки, до яких спеціально ніхто не готується, а значить, і вбрання не підбирає.

Когось приваблюють походи і подорожі подалі від цивілізації, що потребує практичних і зручних сорочок. Сімейний відпочинок також вимагає практичного одягу, але все ж досить цивільного. А любителям садово-городної романтики теж не слід забувати про естетику одягу, і вибирати повсякденні сорочки не старомодні, що вибули з повсякденного ужитку, як це прийнято. Чому б не порадувати себе трендовими і практичними сорочками і на дачі?

Повсякденні жіночі сорочки відрізняються за фасонами, матеріалами і зовнішнім виглядом відповідно до ситуацій, де вони потрібні. Але в гардеробі не завадить мати різні моделі сорочок, бо навіть коли стиль життя досить передбачуваний та монотонний, усі люди хоч іноді виїжджають на природу та гуляють у парку.

Product successfully added to the product comparison!