З принтомУ цій категорії немає товарів.

Урізноманітнити гардероб і додати до нього самобутньої атмосфери дозволять блузи з принтом. Монохромний верх добре поєднується з декорованими джинсами, спідницями і шортами, або моделями з принтом: спідниці-шотландки, трендові брюки і костюми в смужку, квітчасті спідниці. А якщо треба підібрати цікавий верх під монохромний низ, в цій категорії є широкий вибір саме таких моделей блуз та сорочок.

Тенденції принтів на жіночих сорочках і блузах

  • клітинка різних видів;
  • смужка;
  • горох;
  • симетричний дрібний малюнок (сердечка, букви, трикутники та інше);
  • леопард;
  • квіти;
  • етнічний орнамент;
  • абстракція.

Попри те, що тематика принтів стандартна, навіть дуже незвичайний малюнок відноситься до одного з цих типів, бо кожний різновид має безліч варіацій.

Клітина, смужка і горох

Здавалося б, що особливого у клітині? Проте, вона відрізняється за розміром, колористикою і типом. Клітина-шотландка, як на пледах і ковбойських сорочках, де звичні кольори – червоний, зелений і чорний. Клітка-віши (гінгем) перекликається з сільською тематикою і прикрашанням інтер’єру в стилі прованс. Це скатертини, штори, серветки, сукні в стилі 50-х років, і звичайно ж, сорочки. Звичні поєднання кольорів – червоний або синій з білим. Але є нестандартні варіації: чорно-білі, червоно-чорні та інші. Розмір клітинок теж буває різним. Спочатку в інтер’єрах зустрічалися дрібні клітини, зараз на сорочках можна побачити крупнішу клітку віші.

Блузи з принтом в смужку бувають як досить строгі офісні з класичним поєднанням вузьких чорно-білих смуг. Льняні повсякденні сорочки відрізняються більш ніж двома комбінаціями кольорів, серед яких, наприклад, білий, зелений і жовтий. Принт може складатися зі смужок різної ширини.

Принт горох буває симетричним або хаотично розташованим на блузі або сорочці. У нинішніх модних колекціях в одному гороховому принті часто комбінуються кружечки різного розміру. Принт у дрібний горох – варіант, що підходить для офісу, виглядає стримано і оживить монохромну гаму кольорів. Середній і великий горошок – більше для романтичного і повсякденного формату.

Квіти, леопард, етніка та абстракція

Леопардовий принт у напівпрозорих блузах – безперечний тренд сезону.

Квіти можуть бути як прості, в пейзанському стилі, так і екзотичні, великі та дрібні, що створює абсолютно різну атмосферу: далеких жарких країн або помірно-континентального кліматичного поясу.

Етніка – усілякі міфологічні персонажі, езотеричні символи і знаки – теж популярний принт. Абстрактні малюнки також застосовуються нині у прикрашанні сорочок і блуз. Це можуть бути як великі хаотичні штрихи одного кольору, так і композиції кольорів.

Product successfully added to the product comparison!