Трикотажні комплекти13

Вся колекція

Розміри

Колір

Найбільш затребуваним повсякденним одягом молодих мам в декреті є трикотажні комплекти жіночі. Різноманітні їх комбінації: оксамитові костюми, з щільного трикотажу двунитки, з лампасами часто можна побачити на вулиці. Це зовсім не означає, що стильний одяг жіночому населенню не подобається. Просто за зручністю, практичністю і легкістю в поєднанні виграють саме комплекти на кшталт штани плюс футболка, кофта або світшот. А одяг іншого формату за умов переважно домашнього способу життя експлуатується набагато рідше.

У чому переваги трикотажних комплектів

  • досить естетичні, щоб в них ходити вулицею (а не тільки носити вдома);
  • в такому одязі легко виконувати господарські справи (відвідувати торгівельні центри, закуповувати продукти);
  • зручно гуляти з дітьми;
  • підходить для відпочинку час поза містом (дача, пікнік).

Жіночі трикотажні комплекти за своїм дизайном – щось середнє між спортивним і повсякденним одягом. Саме тому вони не виглядають так гротескно, як чисто спортивні костюми з характерним зображенням відомих брендів, які є недоречними в цивілізованій обстановці міста (якщо не брати до уваги околиці і виключно торгові майданчики).

З трикотажу успішно створюються і ділові костюми, доречні в офісі. В асортименті є такі комплекти із спідницею декількох кольорів, у тому числі і популярного в нинішньому сезоні червоного. Усілякі декоративні вставки з прозорої тканини або сіточки, мережива і гіпюру додають костюмам святкового вигляду.

Довгий тренч з поясом в комплекті з брюками напівспортивного стилю – костюм в стилі casual, доречний навіть в офісі. До змішаного стилю спорт шик можна додати і оксамитові костюми. Їх відрізняє лаконічний крій, не обтяжений багатим декором, а саме це – в дусі останніх модних тенденцій.

Є костюми як з коротким, так і з довгим рукавом, доречні для літа, міжсезоння та навіть зими у поєднанні з теплим одягом. Трикотажний комплект спрощує вибір, що ж надіти на кожен день, і окремо поєднується з іншими речами гардеробу.

Product successfully added to the product comparison!