Костюми жіночі3

Вся колекція

Розміри

Колір

Трикотаж і текстиль нині тісно переплітаються. Якщо раніше трикотаж застосовувавсь здебільшого у виробах спортивно-білизніних, а льон, бавовна та інші матеріали: парусина, вовна – у фасонному одязі, зараз ці межи стираються. Льняні костюми застосовуються у спорті: теніс, йога, єдиноборства, а з трикотажу виготовляють фасонний діловий одяг.

Костюми: фасонні вироби та спортивний одяг

«Першими ластівками», напевно, стали кримпленові костюми, які полегшили долю радянських жінок в плані догляду за повсякденним одягом. Такі костюми за своїм зовнішнім виглядом були зовсім не гірше за фасонні вироби з вовни, твіду, котону та парусини, що існували на той час. Більш того, кримплен легше приймає форму фігури завдяки стрейчовій текстурі. Це полегшувало ще й пошиття костюму, бо не потребувало надзвичайної точності крою і дуже високої майстерності. Деякі швачки-любителі створювали модні костюми самостійно. Нинішні матеріали дайвінг, креп та інші – продовження теми кримплену.

У цій підкатегорії представлено костюми жіночі з текстилю, у тому числі для літа та для весни. Дуже компактний комплект-двійка з котону – юбка-міні і укорочена пишна блуза з відкритими плечима та рукавами – ліхтариками, ідеально підходить для спекотного літа. Окрім того, що тканина приємна на дотик та в ній зручно ходити, такий костюм дозволяє ще й набути засмаги підчас прогулянок, особливо на відпочинку та у подорожі. Адже далеко не усі полюбляють лежати на пляжі заради бронзової засмаги.

Льняний костюм в стилі casual підійде влітку і для офісу, і для прогулянок. Піджак, наближений до класичного крою, має лампаси, що розбавляє стиль і додає спортивного відтінку. Льняні брюки теж прикрашені лампасами з боків, мають пояс на гумці, фасон «банани» і підвернуті внизу – теж поєднання різних стилів. В такому комплекті буде зручно в офісі, він виглядає досить демократично, трендово й по-діловому, але не консервативно.

Переваги костюмів

  • готовий комплект одягу;
  • цілісна текстура і гама кольорів;
  • можна носити окремо і створювати безліч варіацій;
  • монохромні верх і низ дозволяє більше декору та різноманітності у аксесуарах.

Можна купити костюм жіночій або намагатися скомпонувати з окремих предметів одягу щось подібне. Але важко підібрати такий самий колір та текстуру, якщо є така ціль: одяг все одно хоч трошки буде відрізнятися. Тому готовий комплект має свої переваги.

Якщо в гардеробі є досить яскраве та декороване взуття і сумочки, їх легше комбінувати з монохромним комплектом, ніж різноплановим одягом, щоб уникнути стилістичних помилок.

Частини костюму можна носити окремо. Піджак з льону прекрасно виглядає з джинсами, а костюмні брюки – з блузкою, сорочкою, світшотом, футболкою. Так можна урізноманітнити гардероб з меншою кількістю речей.

Product successfully added to the product comparison!