Новинки

Немає нових товарів

Асортимент інтернет магазину збільшується та оновлюється. У цій категорії представлено новинки жіночого одягу, серед яких можна вибрати найактуальніші на даний момент моделі.

Якщо розглядати асортимент по категоріях, нові надходження мають позначку «new» на зображенні товару. Для того, щоб вибирати виключно з новітніх моделей, передбачено розділ «новинки», що спрощує пошук.

Новинки: модні тенденції – у нюансах

Під час оновлення гардеробу, якщо вивчати модні тенденції в одязі і регулярно переглядати каталоги, дуже легко впізнати трендові речі. Неважко помітити, що вже міцно закріпилося у повсякденному житті, що багато людей носять на вулицях міста, а чого не було раніше. Якщо новини зі світу моди не займають головного місця у житті, в усьому різноманітті одягу легко заплутатися.

Саме для цього можна порівняти асортимент розділу «новинки» з іншим одягом на сайті та з власного гардеробу. Це допоможе зрозуміти, в якому напрямі хочеться оновлюватися, що припаде до душі, а що менш цікаво.

Нова колекція жіночого одягу може включати моделі, що на перший погляд схожі на попередні за фасоном і загальними ознаками, і взагалі мало чим відрізняються. Здавалося б, що ж тут нового? Проте, саме окремі нюанси втілюють передові тенденції моди:

  • актуальні принти;
  • ультрасучасні фасони;
  • трендові матеріали;
  • базовий одяг з елементами новизни;
  • модні кольори.

Наприклад, аналогічний фасон сорочки, але з трендової еко-шкіри. Ті ж фасони, але в іншому кольорі: марсала (бордовий), бірюза і пудра колись не зустрічалися зовсім у повсякденні.

Особливості нової колекції одягу

У новій колекції можна побачити величезний вибір суконь. Нині популярними є жіночні, романтичні фасони:

  • приталені;
  • вільного крою;
  • під пояс;
  • шовкові;
  • на запах;
  • в’язані оверсайз і т. д.

Концепція в’язаних суконь різко змінилася у бік вільних моделей фасону оверсайз, як довгих, так і коротких. Популярні в’язані костюми також дещо змінили зовнішній вигляд: не фактурна, а гладка в’язка, вільний крій, за фасоном ближче до класичного костюму «светр плюс брюки», ніж до спортивного.

Спортивні моделі костюмів, а також популярні сукні-худі з капюшоном з’явилися з актуальної нині екозамши. Не менш популярна в модному сезоні екошкіра зустрічається у сорочках, брюках, спідницях та шортах. Саме вона вважається найбільш трендовим матеріалом. Базова біла футболка, без якої важко уявити гардероб, втілює тенденцію до мінімалізму. Зростає популярність класичного пальта з твіду. Байкові сорочки в клітину також актуальні.

У новій колекції прекрасно уживаються абсолютно протилежні фасони, кольори та матеріали. Як і раніше, немає єдиних загальних модних стандартів і достатньо свободи вибору. Таким чином, тут можна знайти одяг на будь-який смак, що відповідає базовим стилям і ситуаціям застосування.

Product successfully added to the product comparison!