Розпродаж

Вся колекція

Розміри

Колір

Прекрасна можливість остаточно укомплектувати власний гардероб – розпродаж жіночого одягу. Існує категорія покупців, які принципово вибирають одяг виключно на розпродажах. Це явище спостерігається, як не дивно, в двох абсолютно протилежних ситуаціях. З одного боку, емоційні покупки, а у своєму крайньому прояві – те, що «в народі» називається шопоголізм. З іншого боку – виключно обдумане здійснення покупок, усвідомлене формування гардеробу, в основі якого полягає ідея економії бюджету.

Емоційні покупки і усвідомлений шопінг

Середній варіант – в міру обдуманий і помірно емоційний шопінг. При усій зваженості рішення про купівлю одягу, знання свого стилю, переваг у кольорі важко утриматися від спокуси поповнити гардероб трендовою ультрамодною річчю. Можливо, вона буде актуальною лише один сезон. А може, навпаки – залишиться на довше, і новинку належним чином оцінять «народні маси».

Ультрамодна річ спочатку виглядає дещо дивно, бо раніше такого ніхто не носив. Чим більше подібних речей з’являється на вулицях міста, тим більш до них звикають, і навіть завзяті консерватори вже здатні оцінити переваги новинки. Частенько це відбувається впродовж не одного модного сезону, а двох чи навіть більше. Ось саме тоді річ має усі шанси опинитися в омріяній категорії «розпродаж» за ціною значно нижче первинної. У такого одягу є певні переваги:

  • адекватна ціна;
  • фасон та модель перевірені часом;
  • більше існує інформації у створенні модного образу за власними спостереженнями;
  • рішення про купівлю усвідомлене.

Що є сенс купувати на розпродажі

Як правило, розпродажі мають сезонний характер. Це гарна можливість поповнити літній гардероб взимку або восени, зимовий – навесні або навіть літом. У цьому немає нічого нелогічного. Це зовсім не означає, що взимку треба ходити без пуховика, або носити безнадійно застарілі речі в очікуванні зимового розпродажу.

Зазвичай в гардеробі є декілька одиниць верхнього одягу, який поступово зношується, частіше або рідше експлуатується. Буває, що річ підходить лише до певного одягу, а з іншим несумісна, тому не надягається. Наприклад, пуховик середньої довжини може не скласти комплект з довгою сукнею або спідницею, тоді як довгий пуховик-ковдра – ідеально підійде. За таким же принципом купуються речі для доповнення існуючого гардеробу, яких не вистачає для створення повноцінного образу. Під час розпродажу це значно економить бюджет.

Взимку вже можна готуватися до літнього сезону, бо не так вже він і далеко. Літні новинки ще не з’явилися, а речі з попередньої колекції є в наявності за меншими цінами, ніж у сезон.

Product successfully added to the product comparison!