Костюми в'язані61

Вся колекція

Розміри

Колір

З настанням холодів відбувається перегляд власного гардеробу на предмет того, що носити, при цьому не змерзнути, а водночас виглядати стильно та зі смаком. Костюми в’язані жіночі, які вже встигли завоювати популярність і продовжують радувати не один модний сезон – стильний варіант для зими і міжсезоння.

Переваги в’язаного костюму

  • комфортнй;
  • функціональний;
  • готовий комплект одягу;
  • підходить до основних стилів;
  • безліч поєднань з верхнім одягом;
  • можна носити окремо верх і низ.

В’язаний костюм – одяг, який в холодну пору року хочеться носити завжди. Удома в ньому тепло і зручно, костюм не обмежує свободу рухів. При цьому він виглядає набагато естетичніше за плюшевий халат, у який є величезна спокуса закутатися удома взимку. Альтернативою банному халату служать теплі спортивні костюми, які за призначенням чомусь використовуються рідше, ніж їм належить, і не усім подобаються в якості домашнього одягу.

З чим поєднується в’язаний костюм

Величезна перевага таких костюмів в тому, що їх можна носити не лише удома. Вони підходять для деяких зимових видів спорту. Це дуже зручний одяг на кожен день. В’язаний костюм добре поєднується з верхнім одягом. Пізньої осені і ранньою весною його носять з курткою або жилетом. Із взуття – кросівки або черевики, туфлі в стилі спорт шик на кшталт кросівок. Особливо доречний тут дизайн взуття із всіляким декором, з блискучих матеріалів, золото і срібло. Це робить більший акцент із спортивної в «шикарну» сторону.

Пуховики більш спортивного крою також прекрасно виглядають з в’язаним костюмом. Головне, уникати поєднання яскраво виражених класичних і романтичних фасонів пуховиків: приталені, зі вставками з мережива, складками, воланами. Не зважаючи на тенденцію сучасної моди ігнорувати будь-які правила, що робить дуже розпливчатими канони стилю, навіть у стилі casual все ж є грань, де наступає поганий смак. Те ж саме можна сказати й щодо сумочок занадто «дамського» дизайну. Прикраси в сумках допускаються – стрази, усілякий металевий декор, але при цьому вони мають досить лаконічний фасон строгих геометричних форм. Модельне взуття і туфлі на шпильках тут також недоречні.

Добре поєднуються в’язані костюми з хутром. Їх часто можна побачити у комплекті з шубами і хутряними жилетами.

В’язані костюми в каталозі відрізняються за фасоном верху і видом горловини. Є круглі і трикутні вирізи. У деяких моделей верх широкий, оверсайз, причому светр можна надівати і задом наперед, щоб виріз прикрашав спину. Кольори костюмів як базові – чорний, білий, сірий, синій, так і ніжні пастельні тони (колір пудри), і популярний бургунді, бордовий, і червоний, і зелений, і яскраво-жовтий.

Product successfully added to the product comparison!